Ana içeriğe atla

Sinem'le Evlendikkk ! İkinci kez mi ?!

Uzun bir süredir birşeyler yazmadığımın farkına vardım...
Bu arada aslında Sinem ile hayatımızda bir takım önemli değişikler oldu. Oldukça büyük bir dönemeçten geçtik diyebilirim aslında. Aslında dönemece girdik belki daha doğru bir ifade olacak.

Yaklaşık 2-3 ay boyunca almak için takip ettiğimiz ve beklediğimiz Bornova'daki apartman dairesi işi nihayet sonuçlandı ve olmadı ! Şu an için bunu çok daha rahat söyleyebiliyorum ama bu gelişme ilk olduğunda kendimi oldukça rahatsız hissettim. Rahatsızlığımın nedeni aslında olayın gerçekleşmemesinden çok Sinem'in çok çok üzülmesiydi. Tabii bir de tam İzmir'den uçağa binmeden birkaç saat önce durum netleşince Bükreş'e nasıl geldiğimizi anlayamadık. Hemen akabinde yeni araştırmalara başladık tabii :) Asla yılmayız !!!

Aynı ilk evimizi kiralarken başımıza gelen durumun benzerini yine yaşadık. Sinem yoğun bir şekilde yeni bir ev için aramalarını sürdürürken beni de bu aramalara katılmak için dürttü ! Evlenmek üzereyken kiralık ev arama çalışmalarıma da bu şekilde başlamıştım ve yine benzer şekilde fazla da uzun zaman almadan bu iş de sonuçlandı... İlginç bir şekilde o çok mutlu olarak oturduğumuz kiralık dairenin bulunduğu siteden hatta aynı bloğun aynı yöne bakan ama birkaç kat aşağısından bir dairemiz oldu sonunda !!! Benim evi internetten bulmam, akşam Sinem'in site yöneticisi ile konuşması, benim annem ve babamı devreye sokmam, bankadaki arkadaşların olaya girmeleri, babamın birçok defa eski ev sahibi ile görüşmeleri, evraklar için gidip gelmeleri, buradaki konsolosluğa benim gidipgelmelerim, hızlı kargo ile evrak transferleri vb. derken yaklaşık 3 hafta içinde herşey sonuçlandı ve 1 Şubat itibarı ile artık bir evimiz var !!!... Umarım tüm ödemelerini çok sıkıntı ve zorlanma yaşamadan bitiririz...

Yorumlar