Ana içeriğe atla

Adrasan'da tatil...

Geçtiğimiz şeker bayramında ailecek Adrasan'a gittik. Uzun zamandan beri ilk defa bu kadar güneye gittim. Adrasan'ın nerede olduğunu merak edenler için aşağıya haritasını da koyuyorum.. Kısa ama özlü vikipedi bilgisi içinde buraya tıklayabilirsiniz.


Daha Büyük Görüntüle

Çocukken ailemle yapmış olduğum bir Antalya gezisinin aksine bu sefer sıcaklardan çok fazla yakınmadım. O zaman Antalya Kaleiçi'nde kalmıştık; odanın kapısı ve tüm pencereler açık yattığımız halde uyuyamadığımı hatırlıyorum. Sonrasında Kaş'a geçmiştik ve rahat bir uyku uyuyabilmiştik.
Bu sefer çekirdek aile olarak araba ile Adrasan'a yola düştük 18 Ağustos sabahı. Yolda Nazilli taraflarında kahvaltımızı yaptık...

Nazilli'de kahvaltı

Kahvaltı için girdiğimiz yerde görevli standart olarak tüm masalara benzer servis yapıyordu. Sipariş vermek için çağırdığımız görevli "Ben bir kahvaltıyı getireyim; başka bir şey isterseniz ayrıca getiririm," şeklinde bize fazla konuşma fırsatı vermeden gitti. Gelen kahvaltı yukarıda. O taraflarda kahvaltı edecekseniz ki zaten pek fazla bir alternatif yok yol üzerinde tavsiye edilebilir. Yaklaşık yeri için buraya tıklayın !

Tabii dur kalklarla öğleden sonra dört gibi kaldığımız otele yerleştik : Club Sun Village. İnternet sitesi için tıklayın ! Genel olarak çok memnun kaldığımızı söyleyebilirim. Tesisin genel kullanım alanları ve kaldığımız oda çok temizdi. Böyle bir yer kıyıda olsaydı süper olurdu - tabii bu fiyatlara konaklamak mümkün olmazdı herhalde. :)

Kaldığımız Club Sun Village'ın genel görüntüsü :

Panoramik Club Sun Village
Club Sun Village Havuz ve Odalar



Genel manzara !

...

Gece..

Üstteki fotoğrafta durduğum yere yakın (genel panoramik fotoğrafta sol kısımda) büyük bir perde var ve bir gece film gösterimi oldu. Yeşilliklerin üzerinde, açık havada film seyretmek keyifli bir olay..

Bu taraflara kadar gelmişken Olimpos'a gitmeden de olmaz dedik ve yola koyulduk. Tabii bizim asıl amacımız denize girmekti. Defne ile bu kadar sıcakta tarihi yerleri gezmeye henüz başlayamadık. Belki daha serin bir havada olabilir..

İşte Olimpos...





Caretta caretta'lar nerede ? :)

Olimpos kıyısı ve Akçay nehir birleşimi

Yine bir panoramik fotoğraf ! (Seviyormuyum ne panoramayı ??? :) )


Civarda bazı yerleri gezebildik ama daha gezilecek çok yer var !!! Artık zaman içinde oraları da tamamlarız umarım... Siz gittiniz mi bu bölgeye ?

Yorumlar